18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Daruri din Franța pentru stingerea incendiilor

  Ultimele știri

  Administraţia locală din Heleșteni se pregăteşte să primească o maşină nouă de pompierii din partea unei Organizaţii Non- Guvernamentale din Franţa. Pentru a beneficia de acest cadou Primăria trebuie să aibă un garaj încălzit unde să fie ţinută autoutilitara. La aprobarea bugetului pe 2016 s-a propus pentru această investiţie suma de 32 mii lei fără TVA, iar în această luna au început lucrările. Construcţia trebuie să fie finalizată până în luna mai când va sosi utilajul.

  Garajul va avea o suprafaţă de 140 mp şi un bazin de apă pentru alimentarea maşinii de pompieri pe timp de iarnă. Alături de aceasta în garaj vor mai stă utilajele cumpărate de administraţia locală până acum. Este vorba de un buldoexcavator, o autoutilitară multifuncțională și o rabă.

  Menţionăm că administrația locală din Heleșteni are o maşină de pompieri dar este din anul 1958, iar costurile de întreţinere sunt destul de mari.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet