0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Daruri de Moș Crăciun pentru copiii din Lespezi, Miroslovești și Moțca

Mos Craciun va veni in avans cu cateva zile de marea sarbatoare a Nasterii Domnului si la copiii din comunele Lespezi, Miroslovesti si Motca. In comuna Lespezi, circa 600 de elevi vor primi daruri dulci, inainte cu cateva zile de a intra in vacanta pentru sarbatorile de iarna.

Si la Miroslovesti sunt cateva sute de copii care il asteapta pe mosul cel bun, trimis de cei care conduc comuna. Legislativul local a discutat deja despre acest moment de bucurie pentru prescolari si elevi si au aprobat in ultima sedinta acordarea pachetelor.

La Motca, 625 de copii vor primi pachete cu dulciuri in valoare de 40 de lei, ce vor fi distribuite cu ajutorul cadrelor didactice. Tot in preajma Craciunului, 25 de familii care au implinit 50 de ani de casatorie vor primi cadouri din partea administratiei locale. Fiecare cuplu va fi rasplatit cu tort, diplome, dulciuri si buchete de flori, dar si suma de 400 de lei. Din cauza pandemiei, premierea nu se va face intr-un cadru oficial. Funtionarii publici vor vizita acasa fiecare familie sarbatorita.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow