29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Daruri de Crăciun de la Asociația “Lumină și dar”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Emoţii pentru copii nevoiaşi din Paşcani. Astăzi, 17 decembrie cei 26 de micuţi care sunt în evidenţele Asociaţiei “Lumina şi Dar” au primit vizita lui Moş Crăciun care le-a adus jucării şi dulciuri drept raspalată pentru că au fost cuminţi şi ascultători tot anul.

Nici copii nu s-au lăsat mai prejos şi i-au pregătit moşului un spectacol de colinde, scenetă, precum şi activitatea lor de peste an cu „perlele” de la lucrările de control prezentate pe videoproiector.

În cadrul evenimentului au fost oferite diplome în semn de mulţumire celor aproximativ 20 de voluntari care încearcă să le facă viaţa mai frumoasă micuţilor şi îi ajută la teme.

Menţionăm că Asociaţia ”Lumina şi dar” este înfiinţată în Paşcani de un an şi are ca scop ajutorarea copiilor care provin din familii defavorizate, oferindu-le acestora un acoperiş deasupra capului, mâncare caldă şi nu în ultimul rând dragoste.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI