30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Daruri de Crăciun de la Apa Vital pentru 20 de familii din Pașcani

Cadouri pentru 20 de familii păşcănene din partea operatorului regional de apă. Astăzi, reprezentanţii Apavital au distribuit pachete consistente cu dulciuri copiilor, cu care soarta nu a fost aşa darnică, aducându-le un strop de bucurie în preajma sărbătorilor.

Micuţii, impresionaţi de sacoşa mare de dulciuri a moşului care le-a trecut astăzi pragul, au spus poezii şi au interpretat colinde în semn de mulţumire pentru surpriza făcută. Şi părinţii au fost emoţionaţi şi au mulţumit pentru cadoul primit.

Unii dintre copii nu au mai avut răbdare să spună poezii şi s-au grăbit să desfacă cadoul primit. Însă şi-au pus fraţii mai mari să încânte musafirii cu un cântecel.

Menţionăm că operatorul de apă merge anual, la familiile nevoiaşe sau în centre de plasament pentru a le face o bucurie în prag de sărbători. Valoarea pachetului cu dulciuri de anul acesta a fost de 150 lei.

Astăzi, operatorul ieșean a dus pachete cu dulciuri la câteva zeci de familii din Târgu Frumos, Podu Iloaiei și cateva comune din județ. De asemenea, au fost date 56 de pachete cu dulciuri  la o asociatie din Iași care se ocupă de protecția copiilor supradotați ce provin din familii cu o situație materială precară din mediul rural.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow