More

  DARUIESTE VIATA: Spitalul General Cai Ferate Pascani are nevoie urgenta de anestezist

  Array

  In momentul de fata, situatia la “Spitalul General Cai Ferate Pascani” este disperata si ii este pus sub semnul intebarii modul de functionare din lipsa de personal medical si mai ales de anestezist. Cei care au cel mai mult de suferit, sunt evident pacientii.
  Lipsa medicului ATI atrage dupa sine o declansare a spitalului din categoria IV in V sau chiar neclasificabil, ceea ce inseamna un buget mai mic pentru acelasi numar de salariati si imposibilitatea de a oferi servicii medicale de calitate.

  Situatia ne-a fost semnalata de Cristina Coman, directorul financiar al spitalului, printr-un e-mail: “Lipsa medicilor ATI este o problema generala in zona… Noi am avea nevoie macar de un contract de colaborare de 2 ore pe saptamana cu un astfel de medic ATI pentru a depasi temporar aceasta situatie. Am solicitat colaborarea cu toti cei din imprejurimi, dar am epuizat resursele. Mentionam ca avem adresabilitate si lumea este multumita de conditiile din spitalul nostru, doar ca suntem in provincie si medicii tineri nu ne prefera. ”
  Continuare aici

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI