22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Daria, vicecampioană națională la aruncarea ciocanului

creditprime.ro
answear.ro
elefant.ro
credius.ro
elefant.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Avem o vicecampioană națională la aruncarea ciocanului. Este vorba despre Daria, elevă în clasa a VI a la o școală din Pașcani. Adolescenta și-a descoperit pasiunea în urmă cu câțiva ani, la ora de sport, când profesorul a văzut că are potențial și că poate ajunge departe, cu o condiție – să se antreneze și să să fie serioasă.

Daria Apostol s-a întors recent de la etapa finală a Campionatului Național de Atletism ce a avut loc în weekend la Onești – Bacău. A reușit să fie pe podium din cele opt finaliste cu care a concurat, unele dintre ele, eleve la licee sportive. După ce a aruncat ciocanul de două kg la o distanță de aprope 45 metri s-a clasat pe locul 2, fiind astfel vicecampioana competiției și primind medalia de argint.

ApostolDaria_ciocanC1_Onesti_27.03.2016

 

 

 

 

 

Ea spune că premiul nu o mulțumește și că va lucra mai mult pentru a fi cea mai bună. Daria speră ca în câțiva ani să ajungă în lotul național de Atletism. Știe că acest lucru presupune mai multă muncă, dar nu se lasă până nu va reuși.

Antrenamentele le face zilnic cu profesorul de educație fizică și sport Mihai Vicovanu, iar înainte de competiții, exercițiile sunt mai multe și mai grele pentru dezvoltarea musculaturii.

Daria este elevă în clasa a VI a la Școala “I. Cantacuzino” din Pașcani.

Menționăm că la această competiție au obținut premii și Ștefan Ciobanu, locul 2, medalie de argint, vicecampion national la aruncarea mingii de oina, Bianca Ciobanu, locul 3, medalie de bronz  la aruncarea mingii de oina = 29,97 m și Iustina Gheorghiu locul 8 la aruncarea mingii de oina =24,38 m.

Amintim că în perioada 1-3 aprilie, 11 sportivi din Pașcani vor participa la finalele Campionatului de Atletism ce se va desfășura la complexul Lia Manoliu din Bucuresti.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI