3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022

Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite de la oameni cu suflet mare, unui copilas din Miroslovesti, Mateo, operat pe creier tot la o clinica din Turcia si care are nevoie de sprijin financiar pentru a merge periodic la controale in strainatate.

Mama lui Mateo a multumit public pentru acest gest.

Mulțumesc din suflet acestor oameni cu suflet mare care au donat pentru Mateo pe pentru a mergem in Turcia familia Coman părinți lui Nicoleta le doresc multă putere si rabdare si incredere in dumnezeu ca copilu lor se va face sanatos mii de multumiri aceste famili Coman si doamne ajută sa fie bine nicoleta si mateo” a precizat femeia, intr-o postare pe Facebook.

Mentionam ca Mateo, baietelul de 6 ani din localitatea Miroslovesti, a fost operat cu succes intr-o clinica din Turcia la inceputul lunii septembrie 2020. Copilasul, care a fost diagnosticat cu o tumora pe creier, a ajuns in strainatate printr-o fundatie. Medicul Umut Doğu Aktürk de la Emsey Hospitals, impreuna cu echipa sa, a reusit sa il scape pe baiat de boala grava.

De asemenea, Nicoleta, adolescenta de 17 ani, se afla in aceste momente tot intr-o clinica din Turcia pentru mai multe investigatii privind boala ei, o tumora la cap, gat si fata. Oamenii s-au mobilizat exemplar pentru a o ajuta financiar sa ajunga in strainate, pentru o sansa in plus sa se faca bine.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow