More

  Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa a depus jurământul

  Array

  Dănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa a depus jurământul

  Primarul ales al comunei Ruginoasa, Dănuț Nechifor a depus jurământul. Vizibil emoționat, a mulțumit celor care l-au ales și a promis că își va face datoria de edil și că în următorii ani vor fi demarate mai multe proiecte. Tot astăzi, la sediul primăriei din localitate, s-ua format și comisiile de specilitate, dar s-a ales și viceprimarul, prin vot. Cu lacrimi în ochi a fost și Ionel Moraru, primarul care a fost la cârma comunei Ruginoasa mai multe mandate.

  Zi cu emoții pentru aleșii comunei Ruginoasa. Astăzi au fost depuse jurămintele din partea consilierilor locali dar și a primarului Dănuț Nechifor. Ședința de constituire a noului Consiliu Local a fost programată de la ora 10.00.

  Fiecare consilier, din cei 15, a jurat cu mâna pe biblie ca va fi alături de cetățenii comunei și că va respecta legile.

  Apoi, cu lacrimi în ochi, fostul primar, Ionel Moraru, a dresat cuvinte de mulțumire, gânduri de bine și la cât mai multe realizări la nivel de comună noului edil. Unul dintre aleșii locali a ținut să spună câteva cuvinte despre cel care a condus comuna mai multe mandate.

  Imediat a urmat jurământul lui Dănuț Nechifor, care până nu demult a fost viceprimar. Edilul a mulțumit celor care l-au votat și a spus că va fi la dispoziția cetățenilor, că va continua proiecte începute deja în comună dar că în următorii ani, în localitate vor avea loc schimbări.

  Tot în ședința de astăzi a avut loc și alegerea viceprimarului. Acesta este în persoana lui Ionuț Pristăvița.

  Fiind prezenți toți consilierii, secretarul primăriei a supus votării și aprobării noile comisii. Este vorba de 3 din care vor face parte câte cinci consilieri. Așadar acestea sunt 1. Economico – Financiar, Menajarea Teritoriului și Urbanism, 2. Juritică și de disciplină, Activități socio-culturale, Culte și Învățământ, Sănătate și familie, Muncă și Protecție socială, 3. Agricultură, Protecția Mediului și Turism, Protecția Copilului, Tneret și Sport.

  După mai multe minute de dezbateri și propuneri cine să facă parte din ele s-a trecut la vot și înscris în acte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI