24.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Dansuri țigănești din zona Pașcani, la “Românii au talent”

Doi dansatori de la o asociatie din preajma Pascaniului au fost calificati pentru a participa la emisiunea “Romanii au talent”. Au fost la preselectii la Iasi, iar specialistii in fata carora au dansat, au fost uimiti de talentul lor.

dansuri tiganesti

Ionut si Mariana, sau mai bine Ghiocel si Crina – asa cum le spun prietenii, sunt doi tigani extrem de talentati. Danseaza de “mama focului” pe ritmuri tiganesti si fac un spectacol de exceptie. Au profitat de calitatile lor si s-au dus la preselectiile “Romanii au talent”, la Iasi.

dansuri tiganesti1

Au dansat in fata unor specialisti si au reusit sa treaca mai departe. Duminica s-a inregistrat emisiunea si au dansat in fata juriului, format din Mihaela Radulescu, Andra Maruta, Bebe Cotimanis si Andi Moisescu. Cu o zi inainte de a se prezenta pe scena, Crina si Ghiocel spuneau cu zambetul pe buze ca nu au emotii.

Cei doi sunt voluntari la Asociatia Gipsy Eye din Stolniceni-Prajescu si danseaza la diferite evenimente. Si-au descoperit acest talent de la varste fragede. Ghiocel este din Grajduri si are 25 de ani, iar Crina, in varsta de 20 de ani, este din Pascani.

dansuri tiganesti2
Daca vor castiga acest concurs, cei doi au promis ca vor ajuta copiii saraci din Cozmesti, acolo unde fac voluntariat intr-un proiect al asociatiei.
Show-ul va fi difuzat abia din primavara anului viitor pe PRO TV. Marele premiu este de 120.000 de euro iar premiul pentru originalitate, este de 10.000 de euro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow