0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Dansuri, cântece populare și colinde de Ziua Porților Deschise la „Miron Costin” din Pașcani

Ziua portilor deschise la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani, astazi, 4 decembrie, pentru copiii cu dizabilitati care invata la Scoala Speciala din Municipiu. Evenimentul a fost organizat de IPJ Iasi si a purtat numele de „Zilele învățământului special și special integrat ieșean”, prilejuit de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

04122013252Cadrele didactice de la unitatea de invatamant au pregatit si un program artistic cu momente de dans a majoretelor scolii, colinde, recitare de poezie, dar si dans si muzica populara a grupul folcloric coordonat de inv. Adriana Apostol.

04122013255

Evenimentul s-a incheiat cu lansare de baloane pe Esplanada din Pascani, obiecte ce aveau scrise diferite mesaje cu ocazia Zilei Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati.

Evenimentul si-a propus promovarea in comunitate a drepturilor persoanelor cu dizabilități, conștientizarea nevoilor și problemelor cu care se confruntă acestea, precum și formarea atitudinilor de acceptare, toleranță, respect, înțelegere pentru aceste persoane în rândul comunității ieșene. ziarulorizont.info

04122013253

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow