-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Cutia cu surprize pentru specialii din Pașcani. Micuții de la Grădinița nr 2 au pregătit darurile

Cutia cu surprize pentru specialii din Pașcani. Micuții de la Grădinița nr 2 au pregătit darurile

Idee inedită din partea învățătorilor de la o grădiniță din Pașcani. În cadrul programului Școala Altfel, micuții ajutați de părinți au cumpărat daruri, de la rechizite până la dulciuri și fructe și le-au dăruit colegilor mai mari, de la Școala Specială din oraș. Întâlnirea a fost benefică, emoționantă și plină de surprize plăcute. La final, drept răsplată oaspeții au primit și ei daruri, obiecte din ceramică modelate la atelierul de olărit din școală.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

În cadrul Săptămâna altfel ce se desfășoară la Grădinița cu program prelungit nr 2 din Pașcani, cadrele didactice, elevii și părinții au derulat un proiect denumit sugestiv – cutia cu surprize. Cei mici au împachetat frumos rechizite, dulciuri și fructe pentru a fi dăruite celor de la Școala Specială din oraș. Astfel, peste 60 de micuți au pus umărul pentru a face cadouri celor peste 120 de beneficiari.

Acești prichindei de 5 anișori sunt o parte dintre micuții care au participat la acțiune.

Directorul Cătălin Condrea le-a mulțumit pentru daruri și spune că aceste vizite sunt bucurii mari pentru elevii de la școala pe care o conduce.

În cadrul activității s-au vizitat și sălile de clasă, laboratarele și atelierele, locuri unde își petrec timpul cei de la școala gazdă. Drept mulțumire pentru gestul făcut, cei mici și învățătorii au primit in dar cate un obiect din ceramică făcut de specialii din Pașcani.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow