Cursuri special dedicate elevilor navetisti, la Colegiul Tehnic CF „Unirea” din Pascani. Dat fiind faptul ca majoritatea liceenilor fac naveta iar cei care invata dupa-amiaza,  incep programul la ora 12 sau chiar mai tarziu si au un anumit interval de timp liber din momentul in care ajung in oras cu mijloacele de transport si pana la inceperea cursurilor, unitatea de invatamant a venit in intampinarea acestora cu un nou mod de petrecere a timpului liber, in beneficiul tinerilor.

Acestia au oportunitatea sa participe la diverse activitati organizate special pentru ei, in incinta institutiei de invatamant. Au de ales intre cursuri de dezvoltare personala, cursuri de germana, sah sau ateliere recreative (pictura, handmade s.a.)

Spre exemplu,miercurea, elevii pot participa la cursul de germana.  Pe 20 noiembrie s-a desfasurat primul curs,  care s-a bucurat de un real succes.  Conducerea institutiei anunta ca la aceste activitati sunt invitati sa participe si ceilalti elevi ai Colegiului, nu doar cei care fac naveta, in functie de timpul liber de care dispun.

Mentionam ca pentru cursurile organizate nu se percepe nici o taxa.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider