More

  Cursuri intensive și extensive de limba franceză organizate la Iași

  Array

  Cei care doresc să înveţe limba franceză au posibilitatea să se înscrie la cursurile Institutului Francez din Iaşi, care se vor desfăşura de la începutul lunii septembrie şi până în luna decembrie, la final, în urma unui examen, participanţii urmând să primească o acreditare în funcţie de cunoştinţele dobândite.

  Pe lângă cursurile de limba franceză, Institutul Francez din Iaşi a anunţat şi începerea perioadei de înscriere la atelierele ludice lunare destinate copiilor şi adolescenţilor.

  Cei care doresc să se înscrie la cursurile intensive pentru adulţi au posibilitatea să opteze pentru franceză generală sau pentru franceză de specialitate, în cazul celei de-a doua opţiuni având posibilitatea de a alege între domeniile medicină, juridic, pentru afaceri sau pentru turism.

  Cursurile intensive se desfăşoară în perioada 11 septembrie – 6 octombrie, iar perioada de înscrieri este 21 august – 8 septembrie. Cursanţii vor participa la cinci şedinţe a câte 3 ore în fiecare săptămână, în module de 45 de ore.

  Cursurile extensive se desfăşoară în perioada 9 octombrie – 8 decembrie, înscrierile urmând să se facă în perioada 21 august – 6 octombrie. Participanţii vor participa, de asemenea, la cinci şedinţe a câte trei ore pe săptămână.

  Continuare pe Ziarul de Iasi

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet