23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Cursuri intensive și extensive de limba franceză organizate la Iași

Cei care doresc să înveţe limba franceză au posibilitatea să se înscrie la cursurile Institutului Francez din Iaşi, care se vor desfăşura de la începutul lunii septembrie şi până în luna decembrie, la final, în urma unui examen, participanţii urmând să primească o acreditare în funcţie de cunoştinţele dobândite.

Pe lângă cursurile de limba franceză, Institutul Francez din Iaşi a anunţat şi începerea perioadei de înscriere la atelierele ludice lunare destinate copiilor şi adolescenţilor.

Cei care doresc să se înscrie la cursurile intensive pentru adulţi au posibilitatea să opteze pentru franceză generală sau pentru franceză de specialitate, în cazul celei de-a doua opţiuni având posibilitatea de a alege între domeniile medicină, juridic, pentru afaceri sau pentru turism.

Cursurile intensive se desfăşoară în perioada 11 septembrie – 6 octombrie, iar perioada de înscrieri este 21 august – 8 septembrie. Cursanţii vor participa la cinci şedinţe a câte 3 ore în fiecare săptămână, în module de 45 de ore.

Cursurile extensive se desfăşoară în perioada 9 octombrie – 8 decembrie, înscrierile urmând să se facă în perioada 21 august – 6 octombrie. Participanţii vor participa, de asemenea, la cinci şedinţe a câte trei ore pe săptămână.

Continuare pe Ziarul de Iasi

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow