Asociatia Judeteana de Fotbal, prin Comisia Judeteana de Arbitrii si subcomisia Pascani, in colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Pascani organizeaza incepand cu 22 octombrie 2018, cursuri gratuite de formare pentru arbitri de fotbal, fete sau baieti. Cei care vor sa se inscrie trebuie sa stie ca practicarea in trecut a sportului rege in Romania nu este o conditie obligatorie.

Conditiile pentru a dobandi acest ecuson sunt urmatoarele: varsta cuprinsa intre 14 si 30 de ani, apt din punct de vedere medical si placerea pentru fotbalul.

„La inscriere, viitorii cursanti trebuie sa aduca un dosar cu cerere de inscriere, adeverinta medicala din care sa reiese ca sunt apti de efort, copie dupa cartea de identitate si doua poze tip buletin” a precizat Dan Condurache, reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Pascani.

Mentionam ca municipiul Pascani are o traditie in acest domeniu, iar orasul a avut multi arbitrii care au activat in tara si strainatate. Varful de lance este Ionel Popa, fost arbitru international, care a avut o cariera de 19 ani si a facut cunoscut numele Pascaniului in Europa.

 

Slider