More

  Cursuri gratuite de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Bioinginerie de la UMF

  Facultatea de Bioingierie Medicală de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi organizează în perioada următoare o serie de cursuri gratuite pentru a-i ajuta pe elevii de liceu care vor să dea admitere la instituţia de învăţământ superior medical.

  Cursurile sunt menite pentru cele două specializări de la universitate, Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, şi vor avea loc la sediul facultăţii, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 9-13.

  Pregătirile au devenit o tradiţie la nivelul facultăţii, reprezentanţii acesteia consemnând că a crescut nivelul de pregătire şi notele celor care au devenit ulterior studenţi în anul I.

  „Concursul de admitere constă într-o teză scrisă ce diferă în funcţie de specializare. La bioinginerie este la alegere între matematică sau biologie, iar la Balnefiziokinetoterapie şi recuperare se va da din Biologie“, au precizat reprezentanţii facultăţii.

  Pregătirea la Biologie, mai concret – anatomia şi fiziologia omului, materia de clasa a XI-a, are loc în fiecare joi de la ora 15.30 în amfiteatrul A1, în timp ce la matematică, mai exact algebră şi analiză matematică, au loc cursuri în fiecare vineri de la ora 15.30, în sala 3.4.

  Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa bioinginerie@umfiasi.ro.

  Sursa Ziarul de Iasi

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescent omorât de un copac în cădere, la Tătăruși

  Tragedie vineri dimineata intr-o padure din comuna Tatarusi. Un baiat in varsta de 14 ani dintr-o suburbie a municipiului Pascani a murit dupa ce...

  Se închide creșa din Pașcani pentru două săptămâni. Caz confirmat SARS-CoV-2 în unitate

  Se inmultesc cazurile de coronavirus si, implicit, unitatile afectate. Cresa nr.1 din municipiul Pascani va fi inchisa pentru 14 zile, incepand cu vineri, 25...

  Rabla Clasic 2020: Mai puțin de o săptămână rămasă pentru înscrieri

  Finalul lui septembrie marchează și finalul înscrierilor pe anul acesta la programul Rabla Clasic. Ediția din acest an a adus o creștere a cuantumului...