Facultatea de Bioingierie Medicală de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi organizează în perioada următoare o serie de cursuri gratuite pentru a-i ajuta pe elevii de liceu care vor să dea admitere la instituţia de învăţământ superior medical.

Cursurile sunt menite pentru cele două specializări de la universitate, Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, şi vor avea loc la sediul facultăţii, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 9-13.

Pregătirile au devenit o tradiţie la nivelul facultăţii, reprezentanţii acesteia consemnând că a crescut nivelul de pregătire şi notele celor care au devenit ulterior studenţi în anul I.

„Concursul de admitere constă într-o teză scrisă ce diferă în funcţie de specializare. La bioinginerie este la alegere între matematică sau biologie, iar la Balnefiziokinetoterapie şi recuperare se va da din Biologie“, au precizat reprezentanţii facultăţii.

Pregătirea la Biologie, mai concret – anatomia şi fiziologia omului, materia de clasa a XI-a, are loc în fiecare joi de la ora 15.30 în amfiteatrul A1, în timp ce la matematică, mai exact algebră şi analiză matematică, au loc cursuri în fiecare vineri de la ora 15.30, în sala 3.4.

Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

Sursa Ziarul de Iasi

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider