More

  Cursuri gratuite de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Bioinginerie de la UMF

  Facultatea de Bioingierie Medicală de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi organizează în perioada următoare o serie de cursuri gratuite pentru a-i ajuta pe elevii de liceu care vor să dea admitere la instituţia de învăţământ superior medical.

  Cursurile sunt menite pentru cele două specializări de la universitate, Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, şi vor avea loc la sediul facultăţii, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 9-13.

  Pregătirile au devenit o tradiţie la nivelul facultăţii, reprezentanţii acesteia consemnând că a crescut nivelul de pregătire şi notele celor care au devenit ulterior studenţi în anul I.

  „Concursul de admitere constă într-o teză scrisă ce diferă în funcţie de specializare. La bioinginerie este la alegere între matematică sau biologie, iar la Balnefiziokinetoterapie şi recuperare se va da din Biologie“, au precizat reprezentanţii facultăţii.

  Pregătirea la Biologie, mai concret – anatomia şi fiziologia omului, materia de clasa a XI-a, are loc în fiecare joi de la ora 15.30 în amfiteatrul A1, în timp ce la matematică, mai exact algebră şi analiză matematică, au loc cursuri în fiecare vineri de la ora 15.30, în sala 3.4.

  Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa bioinginerie@umfiasi.ro.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în Hărmăneștii Vechi și Noi, Boldești și Blăgești.

  Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de energie electrică Delgaz Grid, care afectează alimentarea stației de pompare a apei din localitatea Boldești, ApaVital se...

  Hârlău: Un individ fără şcoală a dat un tun statului de 1,5 milioane de euro

  Un bătrân semianalfabet este acuzat că a dat statului o ţeapă de 6,5 milioane lei. Gheorghe Stănescu din Hârlău şi-ar fi înfiinţat o firmă...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI