10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Cursuri gratuite de artă fotografică, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani

Cursuri de artă fotografică la Casa de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani, din această sâmbătă. Sunt aşteptate cât mai multe persoane care vor să cunoască unghiuri, culori şi compoziţie, atunci când vor face fotografii. Lecţiile sunt oferite gratuit de către Cristian Aștefănoaei, artist păşcănean, care la începutul acestui an a avut o expoziţie la instituția de cultură.

cursuri foto
Cetăţeni de toate vârstele sunt aşteptaţi sâmbătă, 24 octombrie, începând cu ora 10.00 la sediul Casei de Cultură din Paşcani să participie la cursurile gratuite de iniţiere în artă fotografică. Pentru prima întâlnire, pasionaţii de fotografie nu trebuie să aibă dispozitivul la ei, ci doar să vină cu mult chef de învăţat.

Cursurile se vor desfăşura până la sfârşitul acestui an, în fiecare sâmbătă, iar ideea aparţine conducerii instituţiei de cultură.

Nu se percepe nici o taxa, artistul păşcănean fiind colaborator al Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. În luna februarie a acestui an a expus zeci de fotografii surprinse în natură, de la fenomenele meteo, până la detaliile anumitor plante şi flori. Evenimentul a purtat denumirea de „Viziuni fotografice”.

La aceste cursuri se vor prezenta elemente de baza a teoriei fotografie, ce ţine de aparatul foto dar şi arta compoziţiei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow