25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Cursuri de yoga pentru pascaneni incepand de joia viitoare

Cursuri de yoga la Casa de Cultura din Pascani. In fiecare vineri, incepand cu orele 16:30, pascanenii sunt asteptati la cursurile de Yoga organizate de Fundatia pentru terapii naturiste “Sundari” din Iasi si tinute de instructorul iesean Dan Enachi.

Cu aceasta ocazie, pascanenii sunt asteptati in numar cat mai mare joi, 08 octombrie, incepand cu orele 17:30 la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani pentru a participa la conferinta de deschidere a cursurilor de yoga.

La aceste cursuri pot participa tinerii cu varsta minima de 12 ani deoarece organizatorii considera ca aceasta este varsta la care tinerii au un nivel mai dezvolta de intelegere, iar cei interesati de aceasta practica beneficiaza de prima luna de yoga gratuita.

Corneanu Cornel, practica yoga de dupa revolutie si spune ca acest sport iti aduce numeroase benecifii. In plan fizic, iti da sanatate, in plan emotional, rafinamentul sufletesc, iar in plan intelectual, acest sport ajuta la dezvoltarea mentala.

Mentionam ca Yoga este un sistem de exercitii fizice si mentale si insemna „dezlegare”, „diso¬ciere”, in sens mistic inseamna „unire” actiunea de a lega, prin mijlocirea medi¬tatiei, concentratiei, gandirii.

rsz_1curs_yoga

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow