More

  Cursuri de yoga pentru pascaneni incepand de joia viitoare

  Array

  Cursuri de yoga la Casa de Cultura din Pascani. In fiecare vineri, incepand cu orele 16:30, pascanenii sunt asteptati la cursurile de Yoga organizate de Fundatia pentru terapii naturiste “Sundari” din Iasi si tinute de instructorul iesean Dan Enachi.

  Cu aceasta ocazie, pascanenii sunt asteptati in numar cat mai mare joi, 08 octombrie, incepand cu orele 17:30 la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani pentru a participa la conferinta de deschidere a cursurilor de yoga.

  La aceste cursuri pot participa tinerii cu varsta minima de 12 ani deoarece organizatorii considera ca aceasta este varsta la care tinerii au un nivel mai dezvolta de intelegere, iar cei interesati de aceasta practica beneficiaza de prima luna de yoga gratuita.

  Corneanu Cornel, practica yoga de dupa revolutie si spune ca acest sport iti aduce numeroase benecifii. In plan fizic, iti da sanatate, in plan emotional, rafinamentul sufletesc, iar in plan intelectual, acest sport ajuta la dezvoltarea mentala.

  Mentionam ca Yoga este un sistem de exercitii fizice si mentale si insemna „dezlegare”, „diso¬ciere”, in sens mistic inseamna „unire” actiunea de a lega, prin mijlocirea medi¬tatiei, concentratiei, gandirii.

  rsz_1curs_yoga

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI