17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Cursuri de vară pentru elevii din judeţ. Din Paşcani nu s-a înscris nici unul

cursuri de vara

O suta de elevi de gimnaziu si liceu din zona Moldovei isi vor petrece o parte din vacanta de vara invatand limba engleza prin jocuri, dezbateri sau teatru. Acesta lucru este posibil datorita Asociația Profesorilor de Limba Engleză din Moldova care a organizează, în parteneriat cu Universitatea St. Andrews din Edinburgh, Scoția, cea de 21 a editie a cursurilor de limba engleza.

In cadrul proiectului SCROLL (Scottish Romanian Learning) cursantii invata si limbile galeza sau scotiana. De asemena, cei patru volunatri sunt studenti straini, veniti la Iasi pentru a-i invata pe romani dansurile specifice zonei lor, interpretarea culorilor de pe steag, dar si sa-si imbogateasca vocabularul si abilitatile de comunicare intr-o limba straina.

La cursurile din acest an, s-au inscris si trei elevi de la Colegiului National „Stefan cel Mare” Harlau .

Mentionam ca in cei 21 de ani de cand sunt organizate cursurile, au participat si elevi pascaneni. Acestia au fost inscrisi de profesorii de limba engleza care fac parte din Asociatiei. Taxa de inscrierea a fost de 100 de lei. Cursurile care se tin la Scoala Gimanziala “Otilia Cazimir” din Iasi au inceput de pe 1 iulie si se vor incheia pe 12 iulie. ziarulorizont.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow