More

  Cursuri de teatru și limba engleză pentru copii

  Array

  Cursuri de teatru și de engleză pentru copii. În aceste zile se fac înscrieri, iar de la jumătatea lunii vor începe cursurile care vor dezvolta capacitatea de exprimare și comunicare dar și care vor îmbunătăți pronunția corectă a cuvintelor. Ele vor avea loc într-un cadru de poveste, în incinta unui local pentru copii, dotat cu cele necesare pentru o bună desfășurare.

  Cursuri de limba engleză și de formare prin teatru pentru copii. Pășcăneanca Ana Maria Roșca va fi profesorul micuților și va încerca, prin joacă, să dezvolte copiilor capacitatea de exprimare verbală și de comunicare, să le stimuleze imaginația și creativitatea, să aibă o dicție mai bună.  Copiii vor învăța să-și asume responsabilități și să lucreze în echipă, să se controleze, și mai ales să-și învingă emoțiile.

  Perioada înscrierilor se încheie la jumătatea acestei luni, iar prima întâlnire va avea loc vineri, pe 14, de la orele 15.30 la 17.00 în spațiul de joacă a localului Tarattoria Incanto.

  Pentru un curs, părinții trebuie să scoată din buzunar 10 și/sau 15 lei, în funcție de dorințe. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0757 290 114.

  La finalul cursurilor, copiii își vor arăta cunoștințele acumulate în câteva fragmente din piese de teatru.

  Ideea de a face cursuri de teatru și limba engleză vine în întâmpinarea copiilor pentru a învăța într-un mediu diferit fața de cel de la școală.

  Ana Maria Roșca este absolventă a Facultății de Litere și Studii Europene, formator, traducător autorizat engleză/franceză, dramaturg, are scrise mai multe piese de teatru și cărți, iar în urmă cu câțiva ani a mai coordonat trei module de teatru ce s-au desfășurat la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” și la Clubul Copiilor din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp