Slider

Cursuri de tango la Pașcani

 Ce spuneți dacă din programul încărcat pe care îl aveți, o oră o dedicați tangoului argentinian. Ei bine, la Pașcani se fac înscrieri pentru a învăța acest dans, iar cei așteptați sunt deopotrivă tinerii dar și bunicuții. Tot ce vă trebuie este pofta de viață pentru că dansatorii nu se nasc, ci se fac!

“Va invitam la cursuri de tango pentru toata lumea – de la 15 la 95 de ani, indiferent daca aveti doua picioare stangi!” așa sună anunțul organizatorului pentru doritorii să învețe ceva nou, să petreacă timpul liber altfel. Așadar dacă vă regăsiți măcar într-una dintre cerințe sunteți așteptați să faceți primul pas – înscrierea! Numărul de telefon este 0761 514 511, instructor Dan Dogaru.

Cursurile pentru începători ar urma să fie la jumătatea lunii februarie, pe 15, în fiecare zi de marți și joi, de la orele 18:00 -20:00 . Acestea vor avea loc la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani.

Pentru început, cei înscrisi vor învăța primii pași din tangoul argentinian.

Cu miscari pasionale, de felina, tangoul argentinian nu este doar un dans, ci o legatura puternica intre cei doi parteneri, patrunsi de sentimente si dorinta. Ca un adevarat joc al seductiei, el nu tine doar de executarea corecta a unor pasi, ci si de trairea intensa pe care o ai si pe care o transmiti mai departe.

Slider