16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Cursuri de recalificare pentru somerii pascaneni

Sanse noi pentru pascanenii care isi cauta un loc de munca. ALOFM Pascani, organizeaza in luna aprilie a.c, doua cursuri de formare profesionala in domeniul constructiilor si un curs de comert. Inscrierile se fac pana la sfarsitului lunii martie, iar la fiecare curs pe o durata de trei luni, pot participa 25 de persoane.
Somerii aflati in evidentele ALOFM beneficiaza de formarea profesionala gratuita, insa din pacate,pentru cei care doresc sa obtina o noua calificare, cursurile se desfasoara contracost, pentru o suma de circa 700 lei care poate fi platita cu rate lunare.

“Partea teoretica va fi sustinuta de lectori iar in ceea ce priveste practica, cursantii vor merge la societati comerciale care activeaza in domeniul comertului sau pe santierele de constructii care se vor deschide din primavara” precizeaza Adriana Sarghie, purtator de cuvant Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi.

Actele necesare pentru inscrierea la curs sunt copii ale buletinului de identitate, certificatului de nastere si casatorie, actele de studii si adeverinta de la medicul de familie din care sa rezulte ca este apt pentru meseria in care solicita sa urmeze cursul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow