1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Cursuri de japoneză la Pașcani

Kon’nichiwa pe romaneste, buna ziua. Este primul cuvant in limba japoneza invatat de cei cativa tineri pascanenii care s-au inscris la cursurile de limba nipona. Pe langa formulele de salut si cele de prezentare, cursantii invata si despre cultura culinara, ikebana, origami, traditiile japoneze, dar mai ales despre scrierea, pronuntia si regulile de gramatica.

curs de japoneza
Cursul este predat de catre Maria Marcu, absolventa a Facultatii de Limbi Straine din Bucuresti, specializarea japoneza – romana. Pretul celor 20 de sedinte, la nivel incepator este de 300 de lei si sunt tinute in fiecare luni si marti, incepand de la ora 15.00, iar miercurea de la ora 10.00.

Iustina, in varsta de 15 ani, eleva la o un liceu din Pascani se vede in cativa ani, in vizita, in Japonia, de aceea este interesata de cultura si limba nipona.

Tinta cursului este progresul treptat in cele cinci competente recunoscute pe plan international: intelegerea limbii vorbite, citirea si intelegerea unui text scris, capacitatea de a comunica oral, capacitatea de a se exprima oral, exprimarea in scris. Traseul este marcat de o predare interactiva si o introducere in cultura japoneza. Materialul video il puteti urmari in buletinul de stiri INFOBIT, din data de 13 noiembrie 2013. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow