More

  Cursuri de formare profesionala pentru pascaneni

  Array

  Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi va organiza in municipiul Pascani, prin intermediul Centrului de Formare Profesionala o serie de cursuri printre care lucratori in comert si lucratori in structuri pentru constructii.

  Dupa 20 noiembrie se vor desfasura cursurile de lucratori in structuri pentru constructii, iar de la inceputul lunii decembrie cele pentru lucratori in comert.

  Durata cursurilor este 3 luni si sunt impartite in felul urmator, o treime este dedicata partii teoretice si doua treimi sunt dedicate practicii.

  Cursurile se vor desfasura in municipiul Pascani, partea practica pentru cursul de lucrator in comert se va efectua la unitati de profil de la SC Alimentara SA iar pentru cursul de lucrator in structuri pentru constructii se va desfasura la santierul DAS.

  Actele necesare pentru inscrierea la aceste cursuri sunt urmatoarele: copie dupa actul de identitate, actul de studii, certificatul de nastere si o adeverinta elibarate de catre medicul de familie din care sa rezulte ca persoana respectiva este apta pentru a urma cursul respectiv.

  Pentru mai multe detalii contactati lucratorii de la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI