More

  Cursuri de formare profesionala pentru pascaneni

  Array

  Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi va organiza in municipiul Pascani, prin intermediul Centrului de Formare Profesionala o serie de cursuri printre care lucratori in comert si lucratori in structuri pentru constructii.

  Dupa 20 noiembrie se vor desfasura cursurile de lucratori in structuri pentru constructii, iar de la inceputul lunii decembrie cele pentru lucratori in comert.

  Durata cursurilor este 3 luni si sunt impartite in felul urmator, o treime este dedicata partii teoretice si doua treimi sunt dedicate practicii.

  Cursurile se vor desfasura in municipiul Pascani, partea practica pentru cursul de lucrator in comert se va efectua la unitati de profil de la SC Alimentara SA iar pentru cursul de lucrator in structuri pentru constructii se va desfasura la santierul DAS.

  Actele necesare pentru inscrierea la aceste cursuri sunt urmatoarele: copie dupa actul de identitate, actul de studii, certificatul de nastere si o adeverinta elibarate de catre medicul de familie din care sa rezulte ca persoana respectiva este apta pentru a urma cursul respectiv.

  Pentru mai multe detalii contactati lucratorii de la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp