15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Cursuri de formare profesionala pentru pascaneni

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi va organiza in municipiul Pascani, prin intermediul Centrului de Formare Profesionala o serie de cursuri printre care lucratori in comert si lucratori in structuri pentru constructii.

Dupa 20 noiembrie se vor desfasura cursurile de lucratori in structuri pentru constructii, iar de la inceputul lunii decembrie cele pentru lucratori in comert.

Durata cursurilor este 3 luni si sunt impartite in felul urmator, o treime este dedicata partii teoretice si doua treimi sunt dedicate practicii.

Cursurile se vor desfasura in municipiul Pascani, partea practica pentru cursul de lucrator in comert se va efectua la unitati de profil de la SC Alimentara SA iar pentru cursul de lucrator in structuri pentru constructii se va desfasura la santierul DAS.

Actele necesare pentru inscrierea la aceste cursuri sunt urmatoarele: copie dupa actul de identitate, actul de studii, certificatul de nastere si o adeverinta elibarate de catre medicul de familie din care sa rezulte ca persoana respectiva este apta pentru a urma cursul respectiv.

Pentru mai multe detalii contactati lucratorii de la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow