10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Cursuri de engleză pentru muncă în străinătate

- Advertisement -

Vestea buna venita odata cu inceperea noului an, in ceea ce priveste caderea mai multor restrictii de pe piata europeana a muncii a pus pe ganduri mai multi pascaneni care, pentru a se duce pregatiti in Marea Britanie sau Olanda sunt interesati sa invete limba engleza. Mai mult decat atat, acestia pot gasi informatii utile despre locurile de munca sau legislatia tarii respective la Agentia pentru Ocuparea Locurilor de Munca din Pascani sau Iasi.

bursa locurilor de munca

Odată cu căderea mai multor restricţii de pe piaţa europeană a muncii, noul an vine cu posibilităţi în întâmpinarea românilor care vor să îşi găsească un loc de muncă în afară. De la 1 ianuarie, ei se pot angaja în Marea Britanie, Belgia, Olanda sau Luxemburg, iar salariile sunt atractive: trec de 1.000 de euro.

In aceasta perioada s-au reluat si cursurile de limba engleza adulti, nivel incepator la Biblioteca Municipală Paşcani, la cerere. Taxa pentru o sedinta este modica, de 5 lei, iar cursurile sunt predate de catre un profesor de specialitate. Înscrierile se pot face la sediul instituţiei, până cel târziu sâmbătă, 18 ianuarie 2014.

Cetatenii care vor sa munceasca in tarile Uniunii Europene pot gasi oferta locurilor de munca la sediile Agentiilor, acolo de unde pot primi informatii si despre legislatia tarii unde doresc sa munceasca. Mai mult, cei care au acces la internet gasesc toate aceste informatii pe site-ul agentiei www.ajofmiasi.ro

De exemplu, in momentul de fata, in Belgia romanii pot lucra in restaurante, baruri si hoteluri, salariul minim pornind de la 1.500 euro. Românii se pot angaja şi în Olanda, în construcţii. Aici se caută şi mecanicii, electricienii şi instalatorii, salariile pornind de la 1400 euro.

Macelari, zidari sau sudori se cauta si in Germania si Franta, iar salariile pornesc de la 1.200 de euro. Lista cu locurile de munca in tarile Uniunii Europene, dar si ce conditii trebuie sa indepliniti gasiti aici.

Materialele video pot fi urmarite pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow