More

  Cursuri de engleză la Biblioteca din Paşcani

  Array

  cursuri de engleza

  Biblioteca Municipala din Pascani in colaborare cu un profesor de limba engleza de la o unitate de invatamant din Municipiu, vine si anul acesta in intampinarea persoanelor interesate sa dezlege tainele limbii engleze sau sa-si dezvolte cunostintele in acest domeniu. Intitulat sugestiv “Invata engleza zambind” cu profesor Mihaela Vatavu, cursurile sunt destinate adultilor din Pascani si nu numai, care nu cunosc limba engleza sau sunt la nivel intermediar.

  Inscrierile se pot face la sediul Bibliotecii Municipale din Pascani. Pentru relatii suplimentare apelati numarul de telefon 0232.76.50.50 sau prin e-mail bibliotecapascani@yahoo.com.

  Un alt curs care a avut mare priza la pensionari este cel de a invata bazele calculatorului cu scopul de a utiliza internetul sau retelele de socializare, acestea fiind metodele cele mai bune de a comunica la distanta cu nepotii plecati in strainatate. Numarul de locuri este limitat, iar cursurile sunt tinute o data pe saptamana de catre directorul institutiei. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet