16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Cursuri de calificare pentru agricultori și fermieri

Cursuri de calificare pentru agricultori și fermieri. Este vorba despre cursuri în apicultură, legumicultură, creșterea animalelor și cultura plantelor organizate de Camera Agricolă Iași. După cele trei luni de teorie și practică, cursanții vor primi diplome recunoscute în statele Uniunii Europene. Taxa aferentă acestora se poate plăti și în rate.

Se caută doritori care vor să se perfecționeze în agricultură și nu numai. Specialiști de la Camera Agricolă din Iași organizează, începând cu această lună, cursuri de calificare. Ele se adresează persoanelor care doresc să capete competenţe în domeniile apicol, legumicol, creşterea animalelor, cultura plantelor, cât şi pentru accesarea de fonduri europene pentru programul 2014-2020.

Sunt cursuri autorizate de către Comisia Naţională de Formare Profesionala a Adulţilor (C.N.F.P.A), fiind recunoscute în toate ţările Uniunii Europene. Durata cursului este de 3 luni, taxa pentru acesta fiind de 700 ron, bani care pot fi achitați și în 2 rate.

La finalizarea părţii teoretice şi practice se va susţine un examen în faţa unei comisii de evaluatori. După promovarea examenului cursanţii vor primi un certificat de calificare profesională, recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi un Supliment descriptiv al certificatului de calificare profesională.

Dosarele de înscriere cu actele necesare se depun le sediul Camerei Agricole Iaşi. Acesta trebuie să cuprindă – cerere de înscriere, copii xerox  – după B.I/ C.I, certificatul de naştere, a actului de studiu (minin invăţămȃnt obligatoriu), certificat de căsătorie (numai pentru doamne), alături de adeverinţă medicală de la medicul de familie (numai pentru cursul de APICULTOR): APT PENTRU CURSUL DE APICULTOR.

Pentru mai multe informaţii doritorii pot suna la numerele de telefon 0232/213.808, fax:0232/267.529 sau mobil : 0769/00.30.13.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow