More

  Cursuri de autoapărare și gimnastică Tam The la Pașcani

  Dacă va doriți să învățați anumite tehnici de autoapărare, să explorați secretele artelor marțiale sau sunteți interesați  de gimnastică energetică Tam The , va aducem la cunoștință că începând cu dată de 1 septembrie au fost reluate activitățile Clubului de arte marțiale „Long Ho” din Pașcani. Reprezentanții Clubului de arte marțiale menționează că în etapă de antrenamente care urmează, se va pune mai mult accent pe tehnicile de autoapărare.

  Cursurile au loc săptămânal,  lunea, miercurea și vinerea, începând cu ora 19:00,  la Sala de Sport din față  Colegiului “ M. Sadoveanu”. Activitățile Clubului se adresează persoanelor de toate vârstele, cei mai mici cursanți având vârstă de 6 ani.

  Doritorii trebuie să fie apți din punct de vedere medical și să dovedească lucrul acesta printr-o adeverință de la medicul de familie, care este necesară la înscriere.   Înscrierile se pot face înaintea începerii cursurilor.

  Instructorii sunt specialiști în domeniu, cu numeroase titluri de campioni. Clubul sportiv “Long Ho” din Pașcani s-a constituit în 1985, iar de-a lungul timpului sportivii care practică Qwan Ki Do, au reușit să adauge în palmaresul lor numeroase medalii, câștigate atât în în România cât și în celelalte țări europene.

  QWAN KI DO-ul este o Artă Marțială cu vechi tradiții dar în același timp și una dintre cele mai moderne metode de lupta. La baza acestui stil se află cunoștințe moștenite din China și Vietnam. A practică Qwan Ki Do nu înseamnă doar a învăţa o tehnică marţială, ci înseamnă a învăţa artă de a trăi, a învăţa să devii nu doar un om puternic ci, mai ales, o fiinţă echilibrată pe plan fizic şi mental.
  Qwan Ki Do aduce numeroase beneficii asupra sănătăţii, dacă este practicat conform principiilor care stau la baza acestui stil de arte marţiale foarte valoros.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 110 mm diametru, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă...

  Ieșenii reîntorși din străinătate refuză locurile de muncă oferite de angajatorii din țară. Toți se gândesc cum să plece mai repede din România. Care...

  Ieșenii reîntorși din străinătate care au rămas fără un loc de muncă pe perioada pandemiei de COVID-19 nu s-au angajat în Iași, deși au...

  Cu cât cresc alocațiile, până la urmă? Legea are șanse mari să intre marţi în Parlament

  Comisia pentru Muncă din Senat se întâlnește marţi dimineață, pentru a da un raport asupra proiectului de Ordonanță de Urgență (OUG), care prevede creștereaa...

  Opinii