More

  Cursuri de autoapărare și gimnastică la Pașcani

  Array

  Cursuri de autoapărare și gimnastică la Pașcani

   Dacă vreți să faceți mișcare, să învățați anumite tehnici de autoapărare sau să faceți  gimnastică de întreținere sunteți așteptați la cursurile oferite de reprezentanții Clubului Long Ho din Pașcani. Acestea au loc de trei ori pe săptămână, la Sala de sport vis a vis de Colegiul “Sadoveanu”.  Instructorii sunt specialiști în domeniu cu numeroase titluri de campioni. Înscrierile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, înaintea începerii cursurilor.

  De câte ori nu v-ați gândit, în urma anumitor incidente, că ar fi fost bine ca dacă știati elementele de bază a tehnicilor de apărare, nu se mai ajungea aici? Ei bine, nici acum nu este târziu să începeți aceste cursuri ținute de speciliști în karate și care au sute de medalii la diferite campionate.

  Reperzentanții Clubului de arte marțiale, Long Ho Pașcani vin în întâmpinarea dv cu tehnici de autoapărare pentru toate vârstele, gimnastică aerobică, gimnastică de întreținere psiho-corporală iar pentru cunoscători și nu numai – Qwan Ki Do.

  Cursurile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, de la orele 19:00 până la orele 21:00. Inscrierile se fac la sala de sport din fața Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

  Trebuie să știți că acestea se adresează tuturor vârstelor, cel mai mic cursant având 5 anișori.

  Tot în această perioadă au loc înscrieri pentru cursurile gratuite de Qwan ki do privind elevii de la toate școlile din Municipiu. Școlarii trebuie doar să fie apți din punct de vedere medical și să aibă un echipament sportiv, nu special, ci ca pentru orele de sport.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet