9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021
Array

Cursuri de autoapărare și gimnastică la Pașcani

Cursuri de autoapărare și gimnastică la Pașcani

 Dacă vreți să faceți mișcare, să învățați anumite tehnici de autoapărare sau să faceți  gimnastică de întreținere sunteți așteptați la cursurile oferite de reprezentanții Clubului Long Ho din Pașcani. Acestea au loc de trei ori pe săptămână, la Sala de sport vis a vis de Colegiul “Sadoveanu”.  Instructorii sunt specialiști în domeniu cu numeroase titluri de campioni. Înscrierile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, înaintea începerii cursurilor.

De câte ori nu v-ați gândit, în urma anumitor incidente, că ar fi fost bine ca dacă știati elementele de bază a tehnicilor de apărare, nu se mai ajungea aici? Ei bine, nici acum nu este târziu să începeți aceste cursuri ținute de speciliști în karate și care au sute de medalii la diferite campionate.

Reperzentanții Clubului de arte marțiale, Long Ho Pașcani vin în întâmpinarea dv cu tehnici de autoapărare pentru toate vârstele, gimnastică aerobică, gimnastică de întreținere psiho-corporală iar pentru cunoscători și nu numai – Qwan Ki Do.

Cursurile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, de la orele 19:00 până la orele 21:00. Inscrierile se fac la sala de sport din fața Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Trebuie să știți că acestea se adresează tuturor vârstelor, cel mai mic cursant având 5 anișori.

Tot în această perioadă au loc înscrieri pentru cursurile gratuite de Qwan ki do privind elevii de la toate școlile din Municipiu. Școlarii trebuie doar să fie apți din punct de vedere medical și să aibă un echipament sportiv, nu special, ci ca pentru orele de sport.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI