21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Cursul festiv de absolvire la Colegiul CF Unirea Pascani

Emotii si lacrimi de bucurie pentru profesorii si absolventii de la Colegiul Tehnic C.F. Unirea Pascani. Astazi, 31 mai a.c., pe scena Casei de Cultura Mihail Sadoveanu Pascani a avut loc festivitatea de premiere a celor care au pus punct unui capitol important din viata lor: absolvirea liceului.
Imbracati cu roba si toca, cei peste 300 de absolventi insotiti de profesorii care i-au indrumat timp de patru ani, au ocupat pe clase cate un rand in sala. Mandri si totodata emotionati ca se vor desparti de prieteni din liceu, fostii elevi au strigat si au aplaudat incontinuu la fiecare prezentare.

Si cum la orice festivitate de absolvire, exista si o sefa de promotie, anul acesta Simina Bohalteanu a reusit sa fie cea mai buna din colegiul. A terminat cu media 9.82 pe toti anii liceali si a invatat la profilul contabilitate. Urmatorul pas este inscrierea la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii Al. I. Cuza Iasi. Aspira la o cariera in contabilitate, insa spune cu nostalgie ca Pascaniul nu ii poate oferi aceasta sansa. Ce-i mai ramane de facut este de a invata in continuare cu aceeasi ambitie si perseverenta pentru a obtine o bursa in strainatate.

Un alt premiu de valoare a fost “Cheia succesului”, primit de Nina Buzatu din clasa a XI-a D. S-a facut remarcata la diferitele olimpiade si concursuri nationale la care a participat si a castigat de cele mai multe ori locuri fruntase. Adolescenta, de 17 ani, a tinut un discurs meticulos in fata colegilor, precizand faptul ca toate meritele se datoreaza profesorilor si dorintei proprii de a ajunge cat mai sus.

Dupa acordarea acestor premii speciale a urmat festivitatea propriu-zisa, in care fiecare diriginte si-a chemat pe scena fostii elevii, inmanandu-le diplome, flori si carti. Cu nostalgie insa, pentru ca se despart de inca cateva sute de elevii pe care i-au vazut evoluand timp de patru ani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow