30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Curse noi, bilete mai ieftine

Vesti bune pentru calatorii care circula cu avionul. Tarom are o nouă ţintă: Iaşul. Deşi are un aeroport mic, prin care nu trec anual nici 200 de mii de pasageri, Iaşul devine pentru această vară locul de unde vor pleca zboruri spre cele mai importante oraşe ale Europei cum ar fi Londra, Torino sau Bologna. Compania Tarom mai asigură zboruri zilnice Bucureşti – Iaşi şi retur.

Aşa cum a declarat şi Directorul de Proiect din cadrul companiei TAROM, Sorin Georgescu, decizia a fost luată în urma discuţiilor iniţiate încă de anul trecut şi în urma studiilor de piaţă. „Suntem mulţumiţi de cum s-au finalizat negocierile cu TAROM, dar asta nu înseamnă că ne oprim aici în demersul nostru de deschidere către mai multe destinaţii cu plecare de la Iaşi. Urmărim în continuare să inaugurăm o cursă Iaşi – Paris, poate în toamnă, iar în acest moment vă pot spune că sunt în discuţii cu Turkish Airlines în vederea operării unei curse Iaşi – Istanbul” a declarat Marius Bodea, director General al Aeroportului Iaşi. Rămân operaţionale, în continuare, cursele externe şi interne pentru Viena, Roma cu frecvenţă de 3, 4 ori pe săptămână.

Daca te gandeai sa pleci intr-o excursie in luna martie impreuna cu o persoana draga, Tarom ofera 10% reducere in aceasta luna, pentru toate destinatiile externe, spre care zboara aeronave proprii. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow