22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Curs intensiv de marketing on-line la Camera de Comerţ

  Ultimele știri

  Antreprenorii se pot instrui în domeniul marketingului on-line la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi (CCI). Cursul intensiv de marketing on-line, cu o durată de 12 ore, va fi organizat la sediul CCI din Copou pe 5 şi 6 martie, între orele 10 şi 16. Participanţii la acest curs vor descoperi aplicarea practică a diverselor instrumente de marketing online, de la website-uri şi newsletere la căutări organice şi plătite, la urmărirea şi raportarea rezultatelor.

  Indiferent dacă cineva este nou în lumea marketingului online sau un profesionist, acum îşi poate consolida cunoştinţele pentru a beneficia de avantajele marketingului online, precizează oficialii instituţiei.

  „Cursul de Marketing Online este ideal pentru cine vrea să creeze, să promoveze sau să urmărească prezenţa online a unei persoane, brand sau companie. Îi va ajuta pe cei cu mai puţină experienţă in marketing online să descopere instrumente şi tehnici eficiente de promovare în mediul online, dar şi pe cei avansaţi să descopere noi modalităţi de a îmbunătăţi şi extinde prezenţa online a site-urilor administrate”, a declarat în scris Sorin Gheorghiu, director în cadrul CCI.

  La finalul cursului, participanţii vor putea să stabilească profilul unui client pentru propria afacere, să optimizeze website-ul SEO şi să îmbunătăţească traficul, să creeze campanii folosind Facebook Ads şi Google AdWords, să realizeze o campanie de e-mail marketing şi să integreze social media în mix-ul de marketing.

  „Practic, un antreprenor care participă la acest curs şi-ar fundamenta mai bine bugetul necesar unei promovări, putând să-şi stabilească singur direcţia de promovare a companiei. De asemenea, un cursant care lucrează în Marketing sau Comunicare va putea să înţeleagă şi să pună în practică cele mai rapide şi eficiente metode de promovare. La curs pot participa şi studenţii, care vor dobândi noi cunoştinţe extrem de utile pentru o viitoare carieră profesională”, a adăugat Gheorghiu.

  Informaţii suplimentare şi detalii privind înscrierea la acest curs pot fi obţinute de la sediul CCI sau de pe pagina de internet a instituţiei,www.cciasi.ro.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet