16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Curs intensiv de marketing on-line la Camera de Comerţ

Antreprenorii se pot instrui în domeniul marketingului on-line la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi (CCI). Cursul intensiv de marketing on-line, cu o durată de 12 ore, va fi organizat la sediul CCI din Copou pe 5 şi 6 martie, între orele 10 şi 16. Participanţii la acest curs vor descoperi aplicarea practică a diverselor instrumente de marketing online, de la website-uri şi newsletere la căutări organice şi plătite, la urmărirea şi raportarea rezultatelor.

Indiferent dacă cineva este nou în lumea marketingului online sau un profesionist, acum îşi poate consolida cunoştinţele pentru a beneficia de avantajele marketingului online, precizează oficialii instituţiei.

„Cursul de Marketing Online este ideal pentru cine vrea să creeze, să promoveze sau să urmărească prezenţa online a unei persoane, brand sau companie. Îi va ajuta pe cei cu mai puţină experienţă in marketing online să descopere instrumente şi tehnici eficiente de promovare în mediul online, dar şi pe cei avansaţi să descopere noi modalităţi de a îmbunătăţi şi extinde prezenţa online a site-urilor administrate”, a declarat în scris Sorin Gheorghiu, director în cadrul CCI.

La finalul cursului, participanţii vor putea să stabilească profilul unui client pentru propria afacere, să optimizeze website-ul SEO şi să îmbunătăţească traficul, să creeze campanii folosind Facebook Ads şi Google AdWords, să realizeze o campanie de e-mail marketing şi să integreze social media în mix-ul de marketing.

„Practic, un antreprenor care participă la acest curs şi-ar fundamenta mai bine bugetul necesar unei promovări, putând să-şi stabilească singur direcţia de promovare a companiei. De asemenea, un cursant care lucrează în Marketing sau Comunicare va putea să înţeleagă şi să pună în practică cele mai rapide şi eficiente metode de promovare. La curs pot participa şi studenţii, care vor dobândi noi cunoştinţe extrem de utile pentru o viitoare carieră profesională”, a adăugat Gheorghiu.

Informaţii suplimentare şi detalii privind înscrierea la acest curs pot fi obţinute de la sediul CCI sau de pe pagina de internet a instituţiei,www.cciasi.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow