13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Curs gratuit de arbitru la rugby!

Curs gratuit de arbitru la rugby!

Dacă sunteți pasionați de rugby, însă nu vreți să fiți jucători, Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) face acțiuni de formare a oficililor de meci prin organizarea unor cursuri de inițiere în arbitraj, în formatul World Rugby Level 1.

Cursul va avea loc sambata, 25 februarie, la Iasi, locatia exacta a desfasurarii urmand sa fie stabilita. Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este de 20 februarie, ora 16:00. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa emigorodea@yahoo.com.

„Este o actiune prin care dorim sa revigoram activitatea de arbitraj din Moldova si sa gasim acele persoane care au inclinatie spre aceasta zona si doresc sa urmeze o cariera in arbitraj. Corpul de arbitri a scazut in ultimul an pentru ca unii dintre colegi au ajuns la varsta pensionarii, de aceea cautam arbitri tineri pe care sa ii putem creste. Obiectivul pe termen lung este ca cel putin doi, trei dintre cei care vor urma cursurile sa ajunga sa arbitreze in cativa ani in SuperLiga. Este al patrulea curs de acest fel pe care il organizam la Iasi in ultimii ani.”, a declarat Emanuel Gorodea, presedintele Arbitrilor  din Regiunea Moldova Nord.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica si se adreseaza tuturor iubitorilor de rugby cu varsta de peste 16 ani. Cursul va fi sustinut de catre Valeriu Toma si Emanuel Gorodea.

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii vor primi un certificat  World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow