More

  Curs festiv la Școala Gimnazială “I. Cantacuzino”: FOTO

  Array

  În urmă cu 8 ani au păşit pentru prima dată pe uşa unei instituţii de învăţământ dar a sosit vremea să înceapă o nouă etapă. Plini de emoţii, zeci de absolvenţi ai claselor a VIII a de la Şcoala Gimnazială “I. Cantacuzino” şi-au luat ieri rămas bun de la profesorii care le-au pus pentru prima dată pixul în mâna sau le-au dezvăluit cele mai frumoase taine ale lumii.

  Curs festiv pentru absolvenţii de gimnaziu de la Şcoală ”I. Cantacuzino” din Paşcani. Însoţiţi de părinţi, bunici şi având aproape dascălii care le-au călăuzit paşii în ultimii ani, 71 elevii ai promoţiei 2016 au spus prezent pentru ultima dată la strigarea catalogului de către diriginţii celor 3 clase de a VIII a. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din municipiu, începând cu ora 17.00.

  În cadrul festivităţii de ieri a fost premiată şefa de promoţie, Ana Maria Alupoaiei care a reuşit la sfârşitul celor 4 ani de învăţământ gimnazial să obţină media 10. Adolescenta a primit diplomă de excelenţă din partea conducerii şcolii, dar şi cărţi numai bune de citit în vacanţa de vară.

  Diplomă de excelenţă a primit şi Sara Iuliana Baroi. Tânăra a reprezentat cu succes şcoala la concursuri şi olimpiade naţionale şi internaţionale, unde a obţinut locul I. O altă realizare care o transformă într-un copil deosebit este că, la doar 13 ani a obţinut certificatul Cambridge care îi atestă cunoştinţele vaste de comunicare în Limba Engleză.

  Înainte de a-şi lua rămas bun, aşa cum spune tradiţia şcolii, 3 reprezentanţi ai claselor a VIII a au predat ştafeta colegilor cu un an mai mici.

  După ce a sunat clopoţelul pentru ultima dată, diriginţii celor trei clase şi-au invitat elevii pe scenă unde cei mai buni au primit diplome şi nelipsita coroniţă de flori pentru premiul I.

  La sfârşitul evenimentului adolescenţii au pregătit filmuleţe cu cele mai frumoase momente petrecute alături de profesori şi colegi în cei patru ani de gimnaziu.

  Menţionăm că mâine 17 iunie, elevii claselor a VIII a vor termină cursurile şi încep pregătirea pentru cel mai important examen de până acum din viaţa de şcolar “Evaluarea Naţională”. În această seară, adolescenţii vor avea parte de o ultimă distracţie alături de colegi şi cadre didactice la banchet.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI