11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Curs festiv la “Miron Costin”. Şefa de promoţie a terminat cu media generală 10

Casă de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani a devenit în această dimineaţă neîncăpătoare de elevi şi profesori de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani. Alături, la cursul festiv, le-au fost şi părinţii, bunicii şi prietenii. S-au fotografiat, au mai depănat din amintiri, iar lacrima din colţul ochiului putea fi văzută cu usurinta la cei care, în câteva zile vor intră în febra examenului de bacalaureat.

larisa pristavu sefa promotie m costin 2015

Absolvenţii de clasa a XII a, 240 la număr, de la această şcoală, au venit aranjaţi la patru ace. Nu au lipsit tocurile, rochiţele, la fete, iar băieţii cu cămaşă. Toţi au îmbrăcat robă şi aveau pe cap tocă.
Directorul unităţii de invatamnt, profesor Carmen Apostol este mândră de genereatia elevilor care în acest an şcolar termină liceul.

La fel de mândru este şi acest profesor. Este a doua generaţia de elevi la care a fost diriginte, chiar dacă preda de 15 ani istoria. Profesorul Mircea Oatu urează clasei pe care a coordonat-o gânduri bune şi fiecare elev să reuşească în viaţă, iar la întâlnirea de 10 ani să-i vadă cu bine.

Cu media generală, pe toţi cei 4 ani de liceu, de 10 este Larisa Pristavu care a reuşit să se implice cu brio în activităţile educative şi extraşcolare – de la teatru până la olimpiade şi concursuri. Multumeste tututor profesorilor care au predate la clasa ei şi colegilor. Vrea să urmeze cursurile Universităţii de Politehnică din Bucureşti. Nu se vede profesând în Paşcani meseria de inginer.

Larisa, şefa de promoţie 2015, a primit din partea şcolii o coroniţă din flori şi o diplomă.

Elevii se vor distra mâine seară la un local din oraş, acolo unde va avea loc banchetul, urmând ca pe 8 iunie să participe la prima proba a bacalaureatului.

Materialul video in curs de actualizare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow