More

  Curs Festiv la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”

  Array

  Ultimele emoţii înaintea examenului de maturitate ale absolvenţilor Liceului “Mihai Busuioc” din Paşcani. Însoţiţi de părinţi şi prieteni, cei 60 elevii ai claselor a XII a au participat la ultima întâlnire cu dascălii care le-au călăuzit paşii în ultimii 4 ani. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din municipiu începând cu ora 11.00.

  Momentul festiv a debutat cu o interpretare la saxofon a binecunoscutei melodii “Anii de liceu”, după care rând pe rând au urcat pe scenă profesorii pentru a primi diplome şi flori în semn de recunoştinţă pentru munca şi dăruirea lor.

  Au fost oferite diplome de excelenţă şi elevilor care au obţinut rezultate excepţionale la concursurile şcolare, competiţii sportive şi olimpiade. Au fost felicitaţi şi aplaudaţi la scenă deschisă Bogdan Crăciun, Mădălin Nechifor, Crina Bucur, Mihaela Cozma, Larisa Maftei, Elena Ciocănel şi Mihaela Cornilă pentru că au reuşit prin muncă şi perseverenţă să ducă prestigiul liceului mai departe.

  Tot în cadrul activităţii de astăzi au fost premiate şi cele mai ingenioase şi curajoase participări la concursul de pe 9 mai dedicat “Zilei Europei”. Diriginţii celor 3 clase de a XII a au primit, în numele colectivului de elevi titlul de “Ambasador European”.

  Înainte de a spune rămas bun anilor de liceu, un reprezentant al absolvenţilor, conform tradiţiei a predat cheia succesului. În acest an, aceasta a fost oferită elevei din clasa a IX a, Andreea Nica.

  În această seară absolvenţii vor profită de un ultim moment de recreere alături de colegi şi profesori, după care pe 6 iunie vor susţine examenul pentru obţinerea atestatului profesional.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI