22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Curs festiv la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”

answear.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
credius.ro
elefant.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Zi de mare bucurie pentru absolvenții din clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, care au finalizat astăzi o etapă importantă a dezvoltării lor.

Pentru a marca una dintre cele mai frumoase perioade, cea a anilor de liceu, directorul instituției de învățământ, Elena Panţiru a ținut să ia parte la această atmosfera de sărbătoare și i-a felicitat pe tineri, urându-le succes, indiferent de locul în care îi va găsi viața peste câțiva ani.

Promoția 2021 a Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” numără două clase de a XII-a, iar șef de promoție a fost elevul Atodiresei Marian, din clasa a XII-a B, care a încheiat liceul cu media 9,81.

De asemenea, în cadrul festivității, rând pe rând, toți elevii au urcat pe scenă, pentru a primi diplome şi flori în semn de recunoştinţă pentru munca şi dăruirea lor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI