12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Curs festiv la Liceul Nicolae Iorga din Pascani

S-a dat startul cursurile festive pentru clasele a XII-a, la Pascani. Elevii de la Liceul Economic “Nicolae Iorga” din oras au fost primii care au simtit emotiile absolvirii si au plans de fericire. Astazi ei au fost strigati pentru ultima data dupa catalog si au fost felicitati de profesori. Festivitatea a inceput cu imnul studentilor.

curs festiv

Si directorul scolii a avut emotii mari. Asta pentru ca cele trei clase, de turism si alimentatie publica si comert, sunt primele care termina liceul acreditat. In discursul lui de la festivitate a reusit sa smulga ropote de aplauze de la absolventi dupa ce a depanat amintiri hazlii din cei patru ani.

absolventi

Seful de promotie, Nicusor Munteanu, a terminat cei patru ani cu media 9.50 si vrea sa urmeze o facultate cu profil economic. El a inmanat astazi cheia scolii, elevilor din clasa a XI-a.

In curand, adolescentii vor intra in febra examenelor de bacalaureat. De pe 25 mai incepe inscrierea candidatilor, iar pe 8 iunie va avea loc prima proba la limba si literatura romana, ce se va desfasura oral. Pe 3 iulie va fi ultimul examen, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow