More

  Curs festiv la Liceul “Miron Costin” din Pașcani

  Array

  “Emoţii de parcă termin eu liceul” sau “Sunt foarte mândru de copilul meu” sunt doar câteva dintre sentimentele încercate astăzi de zecile de părinţi care au participat la cursul de absolvire pentru clasele a XII a de la Liceul Teoretic “Miron Costin”.

  O nouă promoţie a părăsit astăzi băncile şcolii la Liceul Teoretic ”M. Costin” din municipiu. Zeciile de absolvenţi şi-au luat rămas bun de la viaţa de licean printr-un curs festiv ce a avut loc la Casa de Cultură începând cu ora 11.00.

  Deschiderea festivităţii de absolvire a fost făcută de conducerea unităţii de învăţământ, director Carmen Apostol care le-a mulţumit profesorilor şi elevilor pentru toate rezultatele remarcabile obţinute. Mulţumiri au fost adresate şi părinţilor pentru încrederea avută acum 4 ani, când au bifat ca prima opţiune Liceul “M. Costin”.

  După nelipsitul imn al absolventului, Gaudeamus Igitur, adolescenţii au urcat pe scenă la ultima strigare a catalogului. Aceştia au primi felicitări, flori şi diplome în semn de apreciere a muncii din ultimii 4 ani.

  Emoţionaţi până la lacrimi au fost şi părinţii. Pentru o parte dintre ei astăzi a fost un prilej pentru a-şi retrăi perioada absolvirii, iar alţii, spun că sunt foarte mândrii de copii lor, care, nu le-au creat nici o problemă în perioada vieţii de licean.

  Menţionăm că Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani a fost înfiinţat în anul 2000, prima promoţie de absolvenţii find în 2004.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI