More

  Curs festiv la Liceul Economic “N. Iorga”

  Array

  Zi memorabilă pentru elevii claselor a XII a de la Liceul Economic “N. Iorga” din Paşcani. Astăzi, au încheiat un capitol important din viaţă, o perioadă care i-a format şi transformat din copii timizi în adolescenți pregătiţi de viaţă.

  Momente de neuitat pentru 53 elevi ai claselor a XII a, care au participat astăzi, 13 mai alături de profesori şi cadre didactice la cursul festiv de absolvire a învăţământului liceal. Evenimentul a avut loc începând cu ora 12.00 la Clubul Copiilor din Paşcani.

  Rând pe rând, elevii, îmbrăcaţi specific pentru acest eveniment cu robă şi tocă, au păşit emoţionaţi pe scenă pentru a primi diploma de absolvire, o floare dar şi felicitări din partea profesorilor.

  Alături de adolescenţi a fost şi directorul unităţii de învăţământ, Gheorghe Spiridon care, le-a urat tinerilor succes în viaţă şi i-a felicitat pentru toate distincţiile obţinute de-a lungul celor 4 ani la concursurile şcolare. Acesta a venit însă şi cu o surpriză, un prieten de-al elevilor uneori când îl auzeau la sfârşit de ora, sau, un duşman când începeau cursurile: Clopoţelul.

  Emoţionaţi, absolvenţii spun că le vor lipsi colegii, îşi vor aminti mereu de perioada liceului, de profesori, frica dinaintea tezelor, dar şi clipele minunate petrecute la diferite concursuri şcolare.

  De asemenea, tinerii spun că experienţa celor 4 ani i-a schimbat, au învăţat lucruri noi, şi-au făcut prieteni cărora le vor simţi lipsa.

  Alături de elevi în această zi de sărbătoare, le-au stat alături diriginţii care i-au îndrumat în cei 4 ani de liceu. Cele 3 clase au fost conduse de Ema Niculăeș, Diana Costan şi Mariana Botezatu.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet