20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Curs festiv la final de liceu: Colegiul „Sadoveanu” si Liceul „Miron Costin”, din Pascani – VIDEO

festivitate b

Colegiul National „Mihail Sadoveanu” si Liceul Teoretic „Miron Costin” din Municipiu au organizat, astazi, 27 mai, festivitatea de acordare a diplomelor de absolvire pentru sutele de elevi de clasa a XII a. În cadrul unei ceremonii derulate în sala de spectacole a Casei de Cultura, diriginţii au strigat pentru ultima dată catalogul, au rostit cuvintele de mulţumire şi au făcut fotografii de grup cu elevii pe care i-au coordonat timp de patru ani.

Profesorii diriginti erau emotionati si in acelasi timp fericiti ca au reusit sa transforme copiii care au venit in clasa a IX a in niste tineri minunati. S-a cantat si imnul absolventului „Gaudeamus igitur”.

Pentru ca media generala, pe cei patru ani de liceu este de 10, eleva Elena Dascalita de la „Miron Costin” a fost premiata de conducerea scolii, dar si numita sefa de promotie.

Si pentru ca la Colegiul „Sadoveanu” nu se mai poarta o singura sefa de promotie, conducerea a desemnat trei, pentru fiecare profil. Este vorba despre Ruxandra Nemtanu, de la profil uman, care a terminat cu media 9,95, de la matematica- informatica Cristina Diana Ungureanu cu media 9,87 si Ilinca Stefana Spataru de la stiinte ale naturii cu media, pe cei patru ani de 9,84.

Imbracati cu robe, toci si esarfe, cei peste 400 de absolventi au fost aplaudati de parintii si bunicii prezenti la eveniment. La final, ei şi-au aruncat tocile în aer. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow