More

  Curs festiv la Colegiul Unirea Pașcani. Adrian Costea, șef de promoție cu media 10

  In ultima zi din luna mai a venit randul absolventilor de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani sa isi strige bucuria terminarii liceului. Cursul festiv a inceput de dimineata, iar tinerii au marsaluit pe strazile din oras pana la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, unde a avut loc festivitatea.


  A fost un eveniment cu o incarcatura emotionala uriasa, atat pentru absolventi, cat si pentru profesori, parinti si rude ale tinerilor. Deschiderea festivitatii a fost facuta de discursurile celor doua directoare, Daniela Orasanu si Corina Ciopraga.

  Apoi cel mai bun absolvent din ultimii patru ani a fost premiat. Este vorba despre Adrian Costea, care a obtinut media generala din timpul liceului, 10 pe linie.

  Si cei mai buni de la profilurile colegiului au fost aplaudati la scena deschisa. La tehnic, seful de promotie este Cosmin Matasaru, XII E,  cu media 9,54, la teoretic stiinte ale naturii, Diana Nacuta cu 9,13 iar la economic servicii, Dragos Budeanu cu 9,53.

  Mentionam ca zece clase de proaspeti absolventi si-au luat ramas bun astazi de la „Unirea”. De luni, ei vor incepe examenele din cadrul Bacalaureatului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  Noutățile din campania de vaccinare. La Pașcani noi doze, la Deleni un nou centru

  Prima zi de primavara a adus si noi doze de vaccin Pfizer impotriva virusului COVID 19 in centrele din judet, precum si la Pascani,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp