15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022

Curs festiv la Colegiul Unirea Pașcani. Adrian Costea, șef de promoție cu media 10

- Advertisement -

In ultima zi din luna mai a venit randul absolventilor de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani sa isi strige bucuria terminarii liceului. Cursul festiv a inceput de dimineata, iar tinerii au marsaluit pe strazile din oras pana la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, unde a avut loc festivitatea.


A fost un eveniment cu o incarcatura emotionala uriasa, atat pentru absolventi, cat si pentru profesori, parinti si rude ale tinerilor. Deschiderea festivitatii a fost facuta de discursurile celor doua directoare, Daniela Orasanu si Corina Ciopraga.

Apoi cel mai bun absolvent din ultimii patru ani a fost premiat. Este vorba despre Adrian Costea, care a obtinut media generala din timpul liceului, 10 pe linie.

Si cei mai buni de la profilurile colegiului au fost aplaudati la scena deschisa. La tehnic, seful de promotie este Cosmin Matasaru, XII E,  cu media 9,54, la teoretic stiinte ale naturii, Diana Nacuta cu 9,13 iar la economic servicii, Dragos Budeanu cu 9,53.

Mentionam ca zece clase de proaspeti absolventi si-au luat ramas bun astazi de la „Unirea”. De luni, ei vor incepe examenele din cadrul Bacalaureatului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow