Miercuri, 29 mai, a venit randul absolventilor de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani pentru a-si striga bucuria terminarii celor patru ani de liceu. 7 clase, insumand 187 de absolventi, au marsaluit prin centrul orasului, impreuna cu cei doi directori, Genoveva Serban si Radu Ardeleanu.


Cursul festiv a avut loc pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”. Au fost momente pline de emotii si lacrimi, atat pentru elevi, parinti, rude dar si profesori.

Seful promotiei 2019 a fost Victor Pintilie, care a terminat cei patru ani de studiu cu media 10 pe linie. El a devenit cunoscut in tot liceul si nu numai, atat prin rezultatele deosebite la invatatura, cat si prin premiile obtinute la olimpiadele de chimie.

In fata colegilor a avut un discurs emotionant si i-a indemnat pe toti sa nu uite scoala in care si-au petrecut cei mai frumosi ani.

El a fost cel care i-a inmanat „Cheia succesului” elevei Iulia Monu, din clasa a XI-a, un gest simbolic, devenit traditie la Colegiul Sadoveanu.

Cursul festiv poate fi vizionat aici.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider