More

  Curs festiv la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani. Victor Pintilie, șef de promoție cu media 10 – VIDEO

  Miercuri, 29 mai, a venit randul absolventilor de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani pentru a-si striga bucuria terminarii celor patru ani de liceu. 7 clase, insumand 187 de absolventi, au marsaluit prin centrul orasului, impreuna cu cei doi directori, Genoveva Serban si Radu Ardeleanu.


  Cursul festiv a avut loc pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”. Au fost momente pline de emotii si lacrimi, atat pentru elevi, parinti, rude dar si profesori.

  Seful promotiei 2019 a fost Victor Pintilie, care a terminat cei patru ani de studiu cu media 10 pe linie. El a devenit cunoscut in tot liceul si nu numai, atat prin rezultatele deosebite la invatatura, cat si prin premiile obtinute la olimpiadele de chimie.

  In fata colegilor a avut un discurs emotionant si i-a indemnat pe toti sa nu uite scoala in care si-au petrecut cei mai frumosi ani.

  El a fost cel care i-a inmanat „Cheia succesului” elevei Iulia Monu, din clasa a XI-a, un gest simbolic, devenit traditie la Colegiul Sadoveanu.

  Cursul festiv poate fi vizionat aici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI