16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Curs de predare a matematicii cu ajutorul calculatorului

Invatatorii invata si in vacanta de vara. Un numar de 29 de cadre didactice din Pascani si comunele arondate participa la un curs de formare, despre metode moderne de predare, cu accent pe utilizarea calculatorului la orele de curs.

Cursul se desfasoara in cadrul proiectului „Formarea continua a profesorilor de matematica in societatea cunosterii” si se incheie la sfarsitul lunii august. Gazda este Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani.

Unii dintre ei, pentru a se descurca mai usor la calculator, au ales sa participe la cursuri insotiti de copiii lor.
Ieri, 24 iulie, in laboratorul de informatica a institutiei pascanene de invatamant, invatatorii au fost evaluati. Aici fiecare, pe rand, a trebuit sa-si prezinte programa scolara, cum si-a organizat timpul din orele de curs, dar mai ales cum ii vor face pe elevi sa le placa ora de matematica.

Obiectivul proiectului este de a oferi suportul pentru formarea si dezvoltarea competentelor cadrelor didactice din aria Matematica si stiinte de a implementa un curriculum. Beneficiarul proiectului este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, acesta fiind cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. ziarulorizont.info

invatatori

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow