Slider

De săptămâna viitoare, păşcănenii se vor putea bucura din nou de frumuseţea Lacului Peştişorul. Astăzi, un utilaj de la Primăria Paşcani efectua lucrări de curăţenie în zona. Resturile de vegetaţie uscată şi nămolul este strâns la marginea lacului, iar de luni se va cară cu ajutorul camioanelor. Apoi, lacul va fi umplut din nou cu apă.

 


Aşa arată lacul Peştişorul în aceste zile. O şenilată de la serviciul de gospodărie din Paşcani face curat în zona, strânge resturile şi nivelează terenul. Mizeria va fi scoasă la margine, iar cu ajutorul unor camioane va fi încărcată şi dusă din zona.

De săptămâna viitoare, păşcănenii se pot bucura de un lac curat. Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani, Cristian Menegon, spaţiul va fi umplut cu apă în curând.

Dacă parcul din preajma lacului a fost înfrumuseţat cu fonduri europene, lacul a rămas la fel ani de zile. În lipsa unor investitori care să transforme zona într-un adevărat punct de atracţie, luciul de apă rămâne la fel, an după an. Îl mai curată muncitorii Primăriei, din când în când.

Slider