More

  Curăţenie pe Lacul Peştişorul. Va fi umplut cu apă zilele următoare

  Array

  De săptămâna viitoare, păşcănenii se vor putea bucura din nou de frumuseţea Lacului Peştişorul. Astăzi, un utilaj de la Primăria Paşcani efectua lucrări de curăţenie în zona. Resturile de vegetaţie uscată şi nămolul este strâns la marginea lacului, iar de luni se va cară cu ajutorul camioanelor. Apoi, lacul va fi umplut din nou cu apă.

   


  Aşa arată lacul Peştişorul în aceste zile. O şenilată de la serviciul de gospodărie din Paşcani face curat în zona, strânge resturile şi nivelează terenul. Mizeria va fi scoasă la margine, iar cu ajutorul unor camioane va fi încărcată şi dusă din zona.

  De săptămâna viitoare, păşcănenii se pot bucura de un lac curat. Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani, Cristian Menegon, spaţiul va fi umplut cu apă în curând.

  Dacă parcul din preajma lacului a fost înfrumuseţat cu fonduri europene, lacul a rămas la fel ani de zile. În lipsa unor investitori care să transforme zona într-un adevărat punct de atracţie, luciul de apă rămâne la fel, an după an. Îl mai curată muncitorii Primăriei, din când în când.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet