2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Curăţenie, la focarul de infecţie de la căminele din Vatra. Au aruncat gunoiul pe geam, în capul muncitorilor

O nouă acţiune de salubrizare în cea mai murdară zona din municipiul Paşcani. Muncitorii de la societatea ECO SERV SRL, aflată în subordinea Consiliului Local, au igienizat spaţiile verzi de la fostele cămine de nefamilişti din zona Vatră.

Au fost strânse 12 tone de gunoi din spatele blocului Nectar Asta deoarece acolo unii locatari aruncă mizeria direct pe geam, deși sunt puse pubele în apropierea blocului. Nepăsarea unora este atât de mare încât au aruncat gunoaie în capul muncitorilor care făceau curăţenie.

A fost nevoie şi de o acţiune de dezinfecţie a zonei respective iar terenul din împrejurimi a fost nivelat şi acoperit cu pietriş.

La faţa locului a fost şi un echipaj de la Poliţia Locală. Locatarii Căminului P4 Nectar au fost informați despre regulile de igienă şi unde trebuie să depoziteze gunoiul menajer! Nu este prima dată când au loc astfel de intervenţii din partea administraţiei locale, la solicitarea locuitorilor din zonă care suporta cu greu mirosurile de la gunoaiele aruncate.
Şeful Poliţiei Locale spune că până acum au fost surprinse şi sancţionate mai multe persoane şi că acţiunile vor continua.

Alte articole

A fost deschis un nou sens giratoriu în Pașcani

Miercuri, 29 noiembrie, a fost deschis sensul giratoriu din...

Bătălie pe proiectul modernizării străzilor din Paşcani

Administraţia municipiului Paşcani pare hotărâtă să modernizeze toate străzile...

Sedință amânată din cauza unor dispute intre primar si consilieri

Ședința cu probleme in legislativul pascanean. Nici unul din...

Clădire istorică cu termopane și materiale moderne, la Pașcani

La Palatul Cantacuzino din municipiul Pașcani, clădire considerată monument...