Campania “Let’s Do It, Romania!” va avea loc in acest sfarsit de saptamana si in municipiul Pascani. Sute de persoane, atat din tineri din asociatii non-profit, elevi, cat si reprezentati de la Primarie si societatea de salubritate vor face curatenie in oras.

“Sunt vizate Parcul Municipal, zona râului Siret dar și ieșirile din oraș. Astfel, întâlnirea voluntarilor va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 9.00, pe platoul din faţa Primăriei. Trebuie să știți că activităţile acestui proiect se vor desfăşura pe bază de voluntariat, numărul lor fiind estimat la 500 de persoane” se arata intr-un comunicat de presa trimis de Primaria Pascani.

Scopul general al campanie este de a face curatenie intr-o singura zi in toata tara, iar acest obiectiv se transpune si la Pascani: un oras mai curat in doar o zi. Alături de Primăria Pașcani vor fi cei de la Agenţia Naţională Apele Române filiala Paşcani, Asociaţia Şansa 2010 Paşcani, Asociaţia ATEAM Paşcani, Asociaţia ATOR Paşcani, toate instituţiile de învăţământ din Municipiul Paşcani, SC EcoSalubritate Paşcani, Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi.

Societatea de salubritate se alatura acestei campanii nu doar cu voluntari ci si cu utilaje pentru ridicarea gunoaielor ce vor fi stranse, doua tractoare si o autoutilitara si cu saci menajeri pentru toata lumea.

Mentionam ca in judetul Iasi sunt 43 de localitati unde vor avea loc astfel de actiuni. Printre acestea se numara si Valea-Seaca, Mogosesti-Siret, Miroslovesti, Motca, Cotnari, Siretel, Deleni, Hirlau, Helesteni, Todiresti, Scobinti si Targu Frumos.

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider