More

  Curăţenie în pădurea Codrii Pascanilor. Au fost adunaţi zeci de saci de gunoaie

  Pădurea Codrii Pascanilor a fost curăţată ieri, printr-o acţiune de ecologizare, organizată în colaborare cu două primarii şi un ocol silvic. Zeci de persoane, beneficiari ai ajutorului social, dar şi voluntari, au strâns zeci de saci de gunoaie din zona tranzitată de foarte mulţi turişti. Pe marginea Codrilor se face curăţenie de două ori pe an, iar autorităţile roagă trecătorii să pastreaze ordinea şi să nu mai arunce la întâmplare deşeurile menajere.

  Reprezentanţii Ocolului Silvic Domeniul Hangu, în parteneriat cu Primăria Moţca şi Primăria Cristeşti au făcut ieri o acţiune de ecologizare în preajma pădurii Codrii Pascanilor. Zeci persoane au strâns gunoaiele de pe marginea drumului naţional 28A şi cel comunal 133, rămase în urma turiştilor care tranzitează zona.

  Mobilizarea a fost organizata de reprezentanţii ocolului silvic, cei care au în administrare pădurea. Au fost adunaţi în jur de 60-70 de saci, de deşeuri menajere.

  Potrivit celor spuse de viceprimarul comunei Moţca, Daniel Cîmpeanu, astfel de acţiuni de ecologizare au loc de două ori pe an, în preajma Codrilor Pascanilor. Asta deoarece în zona trec foarte mulţi turişti, se fac grătare şi de cele mai multe ori, resturile sunt aruncate la întâmplare.

  Menţionăm că nu este pentru prima dată când se face curat în zona respectivă. În anii trecuţi, zeci de elevi împreună cu profesori şi reprezentanţi ai unei asociaţii au adunat saci de deşeuri, în cadrul evenimentului naţional “Let’s do it, România!”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet