20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Curăţenie generală în comuna Moţca

Zi de curatenie generala in comuna Motca. De la primele ore ale diminetii , elevii de la scolile din comuna, impreuna cu agentii economici si politistii de la postul local din localitate s-au mobilizat pentru strangerea deseurilor din mai multe zone din cele doua sate componente.
Astfel, elevii de la Scoala Generala Boureni au plecat in jurul orelor 08:00 pentru a face curat pe albia raului Moldova, iar cei de la scoala Motca, impreuna cu agentii de politie si doua studente voluntare au facut curat in zona Codrii Pascaniului.

Scopul acestei activitati este de a face o comuna mai curata si ecologica, iar ideea care a fost lansata de reprezentantii administratiei locale a plecat de la proiectul national “Let’s Do It Romania! Curatenie in toata tara, intr-o singura zi”.

La final, s-au adunat peste 500 de saci de gunoi menajer, care au fost depozitati in locatia unui fost CAP pana maine cand masina de gunoi va transporta deseurile la Targul Neamt sau Roman.
Mentionam ca activitatea nu se va opri aici, deoarece nu s-a reusit ecologizarea intregii zone a comunei.

Daca in comuna Motca s-a reusit mobilizarea oamenilor pentru curatenie, la Ruginoasa, alesii locali fac apel la persoane sa isi faca curat in jurul propriei gospodarii si sa nu mai arunce, decat in locurile special amenajate , deseurile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow