21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Curățenie de primăvară pe străzi

creditfix.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Curăţenie de primăvară pe străzile oraşului Hîrlău. Acţiunea urmează să aibă loc în următoarele săptămâni de zile, iar planul a fost discutat şi aprobat în şedinţa ordinară a consiliului local de pe 25 februarie. Mai exact, s-a stabilit programul de lucrări de interes local ce vor fi executate de beneficiarii de ajutor social.

Cele 381 de persoane care beneficiază de aceste ajutoare trebuie să facă un număr de ore. În perioada următoare ei se vor ocupa de curăţarea şi înlăturarea stratului de noroi de pe străzi, curăţarea şanţurilor şi rigolelor, săparea spaţiilor verzi, îndepărtarea frunzelor și crengilor în parcuri și aleiile dintre blocuri, precum şi tăierea tufişurilor şi arbuştilor din zona râului Bahlui.

Menţionăm că persoanele sau familiile care se află în dificultăţi financiare pot beneficia de un venit minim de la stat pentru o anumită perioadă de timp. Sumele de bani primite diferă în funcţie de numărul membrilor de familie de la 142 lei pentru o persoană până la 527 lei pentru o familie cu 5 membrii. Pentru aceste ajutoare, asistaţii sociali apţi sunt obligaţi să desfăşoare anumite ore de muncă de interes local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI