23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Curățenie de primăvară pe străzi

Curăţenie de primăvară pe străzile oraşului Hîrlău. Acţiunea urmează să aibă loc în următoarele săptămâni de zile, iar planul a fost discutat şi aprobat în şedinţa ordinară a consiliului local de pe 25 februarie. Mai exact, s-a stabilit programul de lucrări de interes local ce vor fi executate de beneficiarii de ajutor social.

Cele 381 de persoane care beneficiază de aceste ajutoare trebuie să facă un număr de ore. În perioada următoare ei se vor ocupa de curăţarea şi înlăturarea stratului de noroi de pe străzi, curăţarea şanţurilor şi rigolelor, săparea spaţiilor verzi, îndepărtarea frunzelor și crengilor în parcuri și aleiile dintre blocuri, precum şi tăierea tufişurilor şi arbuştilor din zona râului Bahlui.

Menţionăm că persoanele sau familiile care se află în dificultăţi financiare pot beneficia de un venit minim de la stat pentru o anumită perioadă de timp. Sumele de bani primite diferă în funcţie de numărul membrilor de familie de la 142 lei pentru o persoană până la 527 lei pentru o familie cu 5 membrii. Pentru aceste ajutoare, asistaţii sociali apţi sunt obligaţi să desfăşoare anumite ore de muncă de interes local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow