27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Curățenie de primăvară, în luna lui Gerar – VIDEO

Curatenia de primavara a inceput in Pascani. Temperaturile ridicate din ultimele zile, dar si lipsa zapezii, i-au facut pe edilii orasului sa inceapa curatenia prin oras. Parcul Pestisorul a fost cel dintai vizat. De azi dimineata, 14 ianuarie, zeci de muncitori de la Gospodaria Comunala, dar si beneficiari ai legii 416 au luat parcul la curatat, de la maturarea si strangerea gunoiului, pana la taierea copacilor uscati.

curatenie de primavra 1

Forfota mare astazi in Parcul Pestisorul. Zeci de oameni, strangeau gunoiul, taiau copacii uscati si ii incarcau in remorci.

Viceprimarul orasului, Vasile Axinte, cel care a supravegheat actiune a precizat pentru TV BIT ca versantii parcului vor fi curatati de toti copacii uscati, iar cei care vor fi prinsi aruncand gunoi vor fi amendati. Mai mult, parcul va fi pregatit pentru actiunea de plantarea ce va avea loc in lunile martie, aprilie. Aici vor fi plantati 1.500 de copaci, de la salcie pana la magnolie.

curatenie de primavraa

Materialul lemnos strans din parc a fost dat beneficiarilor legii 416, care au depus cereri ca au nevoie de lemne pentru incalzire. bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow